PNL ar vrea coagularea dreptei – în premieră – cu Ludovic Orban! Bola (Forța Dreptei): „Mergem SINGURI și bucuroși le-om duce toate, de e pace, de-i război!”

Preşedintele interimar al PNL Bucureşti Sebastian Burduja a declarat că trebuie avut un dialog cu forţele de dreapta deoarece doar Partidul Naţional Liberal le-ar putea coagula, întrebat dacă ar trebui reprimit în PNL Ludovic Orban, care este lider al partidului Forţa Dreptei. Sebastian Burduja a fost întrebat duminică, la Prima News, dacă Ludovic Orban ar trebui să fie reprimit în PNL.

„Cred că trebuie avut un dialog, categoric, adică pentru dreapta şi pentru Partidul Naţional Liberal, care din perspectiva mea e singurul partid autentic şi cel mai mare partid de dreapta, nu are cine altcineva să coaguleze forţele dreapta decât Partidul Naţional Liberal”, a afirmat Burduja.

Întrebat dacă au fost începute dialoguri în acest sens cu PMP şi cu Ludovic Orban, Sebastian Burduja a răspuns: „Nu ştiu să vă spun. Nu se duc în BPN aceste discuţii, se duc cel mult în Biroul Executiv, eu nu fac parte în Biroul Executiv, pentru că Sectorul 1, la festivalul democraţiei, cum a fost supranumit, nu s-a poziţionat nici de partea domnului Orban, nici de partea domnului Cîţu. Noi am lăsat membrii să voteze conform conştiinţei. Noi, Bihorul, domnul Bolojan şi câteva organizaţii n-au dat o direcţie şi atunci sigur că n-am intrat în Biroul Executiv”.

El a mai fost întrebat dacă a fost bine cu Florin Cîţu preşedintele la PNL. „Nu l-am susţinut”, a menţionat Burduja.

O reprimire în PNL este văzută… în hohote de cei de la Forța Dreptei, în majoritate covârșitoare plecați din PNL odată cu Orban. Aceștia se întreabă ce i-a lovit pe liberali dar vor să îl recheme în partid chiar pe șeful pe care chiar ei l-au dat afară! Coordonatorul Forței Drepte Constanța, deputatul Bogdan Bola, ne-a explicat motivele reale: PNL-iștii s-au uitat pe… adevăratele sondaje și i-a luat groaza:

„În trecut, în Armata Română, atunci când intrau soldați care nu știau carte, veneau din medii defavorizate, li se atașa o sfoară pe mână ca să știe exact care e stânga și care e dreapta, ca să învețe comenzile militare. Cam așa ar trebui și astăzi cu PNL de azi. Atâta timp cât a fost Orban președinte a fost un partid de dreapta în adevăratul sens al cuvântului, dar aceiași oameni care azi spun că forțele de dreapta ar trebui să ne unească, sunt exact cei care l-au dat jos acum doi ani! Este o glumă să spui azi că PNL – cu toată istoria lui – mai reprezintă interesele electoratului de dreapta! Cred că acești oameni sunt într-o mare confuzie, au văzut sondajele reale, nu cele din mass-media și – evident – au intrat în panică de spun astfel de chestiuni. Forța Dreptei e pregătită să meargă singură și… bucuroși le-om duce toate, de e pace, de-i război!”, a spus deputatul Bola, pentru TOMIS NEWS.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *