PNL a depus plângere penală împotriva lui Dragnea pentru refuzul convocării unei sesiuni privind criza pestei porcine, deputatul Boroianu solicită demisia ministrului Agriculturii

Viceliderul grupului PNL din Camera Deputaţilor Dan Vîlceanu a afirmat miercuri, la ieşirea de la Parchetul General, că a depus o plângere penală pe numele preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, pentru refuzul convocării unei sesiuni extraordinare în care se dorea discutarea evenimentelor din 10 august şi criza determinată de pesta porcină.

Pe de altă parte, deputatul PNL de Constanța, Robert Boroianu, solicită demisia ministrului Agriculturii, Petre Daea, pentru modul catastrofal în care a gestionat criza pestei porcine africane, precum și constituirea unei comisii parlamentare de anchetă pe acest subiect.

CITEȘTE ȘI:

Porcii din Topalu și Mircea Vodă, sacrificați! Prefectul Jeacă a convocat Comisia pentru evaluarea pagubelor suferite de proprietarii de animale

Astăzi, sunt confirmate peste 800 de focare în 11 județe, iar această boală este în plină evoluție agresivă. Măsurile   luate   de   autorități   sunt   superficiale,   iar   acestea,   deși   au   fost   mult trâmbițate pe canalele media, nu au nicio legatură cu realitatea din teren! Zi de zi, flagelul pestei porcine își arată adevărata dimensiune în fața incompetenței Guvernului PSD-ALDE! Ca urmare, îi solicit demisia ministrului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Petre Daea, pentru catastrofa în care a târât România!”, transmite deputatul liberal Robert Boroianu, printr-o declarație politică prezentată în Parlament.

CITEȘTE ȘI:

Boroianu: „Propunem ca orele suplimentare să fie scutite de impozitul pe venit și de plata contribuțiilor de sănătate și șomaj”

DISTRIBUIE
error0

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*