PNL a depus listele pentru parlamentare. Orban: „Vom lupta cu TOATE ARMELE!”

PNL a depus astăzi listele pentru parlamentare la BEC. „Lupta pentru România a început în 2019”, a spus Ludovic Orban, neratând ocazia să lanseze atacuri la adresa PSD.

PSD nu a murit, PSD nu este încă înfrânt, PSD se zvârcolește și încearcă prin toate mijloacele posibile să țină România ocupată”, a mai spus Ludovic Orban, precizând că alegerile din decembrie sunt decisive.

Lupta pentru România a început în 2019, odată cu alegerile pentru Parlamentul European și cu referendumul pro justiție inițiat de președintele României. (…) În 27 septembrie a urmat o grea luptă în alegerile locale, în care ne-am confruntat cu 29 de baroni roșii care s-au luptat pe viață și pe moarte, folosind toate căile legale și ilegale pe care le-au avut la dispoziție pentru a-și salva mandatele. Și această bătălie a fost câștigată de PNL. Românii din mai 2019 au arătat clar că nu mai vor PSD, că s-au săturat de un partid care încalcă în picioare drepturile și libertățile oamenilor, de un partid care a vrut să confiște România și care nu a făcut altceva decât să slujească interesele clientelei politice și să-și apere penalii. (…) PSD nu a murit, PSD nu este încă înfrânt, PSD se zvârcolește și încearcă prin toate mijloacele posibile să țină România ocupată. Alegerile din 6 decembrie sunt alegeri decisive pentru România”, a spus Ludovic Orban.

În ciuda situației epidemiologice extrem de gravă în România, premierul Ludovic Orban anunță faptul că PNL se va lupta cu toate armele constituționale și politice pentru a împiedica amânarea alegerilor.

Degeaba vrea PSD să amâne alegerile! Vom lupta cu toate armele constituționale și politice pentru a le permite românilor să scape de parlamentarii făcuți din pixul lui Dragnea! Orice zi în plus cu acești parlamentari în funcție este o zi pierdută, o zi în plus în care aceștia mai pot inventa fel și fel de legi”, a mai spus Ludovic Orban.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.