Spread the love

Filiala Constanța a Partidului Național Liberal a demarat în forță, la sfârșitul săptămânii trecute, seria lansărilor electorale ale candidaților liberali la primăriile din județ.

Vineri, 06 mai a.c., prima zi a campaniei electorale a debutat cu lansarea candidaților la primăriile Corbu, Săcele și Istria, acolo unde Partidul Național Liberal îi propune pe actualii primari – Marian Gălbinașu, Ion Oprea și Ioan Herdean – pentru un nou mandat în fruntea administrațiilor publice locale. A doua zi a campaniei electorale a fost alocată evenimentelor de lansare a candidaților la primăriile din comunele Lipnița, Dobromir, Deleni, și orașul Băneasa. Pentru administrația locală din Lipnița, PNL Constanța îl propune pe Virgil Carp, la Primăria Deleni pe Mariana Tilicea, în timp ce pentru primăriile din Dobromir și Băneasa, PNL mizează, și în mandatul 2016 – 2020, pe experiența actualilor primari Eugen Iliescu și Ion Marin.

DSC_2446

PNL Constanța mai anunță prin intermediul comunicatului de presă emis luni că seria lansărilor candidaților liberali s-a încheiat, duminică, cu manifestările din Costinești, Pecineaga, Albești, Oltina și Murfatlar. Pentru Primăria Costinești, PNL Constanța îl propune pe actualul primar Traian Cristea, la Primăria Pecineaga pe Cristian Stoian, la Primăria Albești și Primăria Oltina pe actualii primari Gheorghe Moldovan, respectiv Gheorghe Chirciu, în timp ce candidatul la Primăria Murfatlar este Gheorghe Cojocaru.

La evenimentele de lansare a candidaților PNL au participat, alături de președintele Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, deputatul Gheorghe Dragomir, prim-vicepreședinții PNL Constanța senatorul Puiu Hașotti și deputatul Mihai Lupu, parlamentarul Mihai Tararache, vicepreședinții Sorin Ciutureanu și Constantin Matei, Constantin Chirilă, membru al BPJ al PNL Constanța, și candidații PNL pentru Consiliul Județean Constanța – Cristy Remus Băisan, Marian Crușoveanu, Geanina Topolov, Radu Bogdan Matei, Ovidiu Cupșa, Adrian Manole, Stelian Gima.

„Sunt convins că actualii primari liberali vor fi realeși pentru un nou mandat, iar candidații noștri pentru funcția de primar vor fi preferați de electorat. Partidul Național Liberal vine, la aceste alegeri locale, cu o nouă viziune pentru dezvoltarea județului Constanța, aceea de a sprijini mediul de afaceri și de a crea noi locuri de muncă. Din păcate, în ultimii ani, potențialul economic al județului nostru a fost distrus de managementul defectuos practicat la nivelul Consiliului Județean Constanța, dar și de corupție. Este momentul să regândim structura bugetară, să creștem veniturile la Consiliul Județean și la nivelul tuturor primăriilor și să oferim servicii publice de calitate cetățenilor”, a subliniat liderul PNL Constanța, deputatul Gheorghe Dragomir.

DSC_2593

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *