PMP își dă… restart: CONGRES! Palaz CANDIDEAZĂ pentru funcția de vicepreședinte și… a scăpat de Turcescu: „Pe principiul: Eu te-am făcut, eu te omor!”

PMP, partidul fondat de Traian Băsescu, va organiza duminică, 7 martie, începând cu ora 12:00, la Sinaia, un congres pentru alegerea unei noi conduceri naționale, după ce Eugen Tomac a demisionat din funcția de președinte, în urma eșecului de la alegerile parlamentare. Delegații PMP din întreaga țară și diaspora vor vota electronic. Evenimentul va fi transmis live pe paginile PMP de pe rețeaua socială Facebook.

Singurul candidat la conducerea formațiunii politice s-a anunțat, până acest moment, fostul ministru Cristian Diaconescu, drept urmare există șanse foarte mari ca partidul să fie preluat de acesta. Mihail Neamțu își exprimase și el dorința de a candida, însă nu și-a mai depus dosarul și va candida doar pentru un post de vicepreședinte. De asemenea, Ioana Constantin nu va candida pentru nici o funcție.

Moțiunea lui Cristian Diaconescu a fost votată marți dimineață de toți membrii PMP.

Pentru funcția de vicepreședinte la nivel național candidează și președintele PMP Constanța, Claudiu-Iorga Palaz, care, în ciuda situației grele de la alegerile parlamentare, este totuși bucuros că… a scăpat de fostul deputat de Constanța, Robert Turcescu: „E pe principiul: Eu te-am făcut, eu te omor!”, a spus Palaz, pentru TOMIS NEWS.

Una dintre primele mutări anunțate de Cristian Diaconescu, în calitate de președinte PMP, va fi aceea de a rupe orice colaborare cu PSD pe plan local.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.