Spread the love

Partidul Mișcarea Populară Constanța continuă campania pentru desemnarea candidaților la alegerile locale din acest an. Astfel, candidatul PMP pentru funcția de primar al comunei Topraisar este Păun Nicolaie, acesta fiind și președintele organizației PMP Topraisar.

Mă bucur foarte mult să fac parte din echipa PMP, mi-a plăcut întotdeauna modul corect în care face politică domnul Palaz, și îmi doresc să fac tot ceea ce îmi stă în puteri pentru cetățenii comunei Topraisar. Consider că rutina trebuie ruptă și este nevoie de o schimbare, sunt sigur că echipa formată din tinerii pe care îi voi promova va face diferența dintre PMP și restul partidelor politice”, a declarat Păun Nicolaie.

Salut noua echipă de la Topraisar, sunt convins că tinerețea, entuziasmul și devotamentul sunt elementele care vor aduce schimbarea în comuna Topraisar. Le urez bun venit și mult succes!”, a declarat președintele PMP Constanța, Claudiu Palaz.

PE ACELAȘI SUBIECT:

Facebook Comments

One thought on “PMP Constanța și-a lansat candidatul pentru funcția de primar al comunei Topraisar”

  1. Varul actualului primar. Aparent se cearta dar in realitate conlucreaza foarte bine. Au interese comune deci candidatul PMP nu reprezinta o alternativa la actualul primar. Au acelas stil: dezbina si domina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *