PMP Constanța și-a lansat candidații din județ. Palaz: „Avem șanse să devenim PRIMA FORȚĂ politică! Nu suntem ruda mai săracă, dacă celelalte partide de dreapta nu înțeleg, de la 1 MARTIE vom avea candidați!”

Președintele Partidului Mișcarea Populară, Eugen Tomac, alături de secretarul general al partidului, Ioana Constantin, au participat, vineri seară, la Pavilionul Expozițional din Constanța, la evenimentul de lansare a candidaților formațiunii locale în localitățile din județ.

Președintele PMP Constanța, Claudiu Palaz, a deschis evenimentul și a atenționat celelalte partide de dreapta că, dacă până la 1 martie nu vor găsi un numitor comun, adică o alianță a dreptei, PMP Constanța va avea proprii candidați.

„Se ridică părul pe mine când văd câți sunteți în sală! Îi spuneam lui Eugen că vrem să fim a treia forță politică în județul Constanța, dar dacă Dumnezeu să o ținem tot așa, avem șanse să devenim prima! Vă mulțumesc că v-ați rupt din timp și ați venit la această oră, dar asta dovedește că sunteți, într-adevăr, un activ de partid, asta înseamnă să pui interesul de partid mai presus de interesele personale și că vrei să faci politică. Organizația PMP Constanța vrea să facă politică! Am pornit de la 3 inși, hai să spunem 5, aveam o masă undeva în București și avea doar 3 picioare, o țineam cu genunchii ca să scriem pe ea și nu credea nimeni în noi. Astăzi, am reușit să devenim o forță politică și trebuie să se țină cont de noi! PMP Constanța nu este un partid care să nu își permită să stea la masă cu forțe de dreapta. Toată lumea trebuie să înțeleagă că PMP Constanța trebuie să fie tratat ca de la egal la egal, suntem parteneri, nu ruda mai săracă. Altfel, dacă nu se înțelege acest lucru, de la 1 martie PMP Constanța va avea candidați! (…) Astăzi, eu sunt convins că numai la nivelul la care suntem acum suntem în stare să obținem un scor bun, pentru PMP +10 așa cum este campania de la nivel național. (…) Nu este ușor să te bați cu un primar în funcție, că este PNL sau PSD. Automat acel primar pornește cu un avantaj… Nu se dă cu pietre decât în mărul care este copt! De-asta aveți mulți dintre dvs. probleme în localități. În mine aveți un sprijin, nu am să vă las singuri!”, a spus Claudiu Palaz.

CITEȘTE ȘI:

Președintele PMP, Eugen Tomac, a punctat faptul că, de-a lungul timpului PMP a fost evaluat de USR și PNL complet greșit, adică așa cum au crezut ei că arată viața. De asemenea, Tomac a oferit la rândul său celorlalte partide termenul de 1 martie pentru discuții privind formarea alianțelor electorale. În caz contrar, PMP își va desemna proprii candidați.

Încă o dată, organizația PMP Constanța a demonstrat că este puternică, determinată, hotărâtă să intre în această bătălie electorală. (…) Am demonstrat împreună că PMP are un nucleu dur, un nucleu solid, puternic, de susținători și activiști. Anul acesta ne aflăm în fața unor noi provocări. Nu aș spune că adversarii noștri sau cei cu care ne aflăm în competiție au evaluat corect PMP. Ei ne-au văzut așa cum au crezut ei că arată viața. Realitatea le-a demonstrat contrariul. PMP este un vehicul care deschide ușa multor cetățeni. Societatea nu se poate schimba fără implicare. (…) Unii sunt preocupați de anticipate, alții de Congrese, nimeni nu discută despre România reală. (…) Noi am așteptat un dialog cu partidele de dreapta pentru a stabili candidați comuni, având în vedere obiectivul pe care noi l-am avut și pe care l-am susținut: alegerea primarilor în două tururi, pentru care s-au strâns un milion de semnături! Am apelat în nenumărate rânduri la PNL și USR să susținem această inițiativă și să o adoptăm, lucru care nu s-a întâmplat… Suntem extrem de supărați pentru că nu a existat o solidaritate… (…) Mulți se îmbată cu sondaje, se învârt în jurul unor proiecte false, realitatea este că în România zilelor din 3.800 de primari 1.100 sunt ai PSD! Primarul în funcție are prima șansă… (…) Mai există o șansă să ne asumăm candidați comuni. Le transmitem celor din PNL și USR că PMP este oricând dispus să discute politic crearea unor alianțe locale în comune, orașe, municipii, acolo unde există șanse pentru a înlocui primarul PSD. În caz contrar, nu are voie nimeni să ne contrazică sau să ne acuze că PMP și-a pus candidat pentru a-l încurca pe X sau Y. Nu au venit la discuții până la 1 martie, bună ziua, ne vedem de treabă, intrăm în campanie!”, a spus Eugen Tomac.

Candidații PMP la comunele din județul Constanța:

Adamclisi – Viorel Păun

Agigea – Medgid Melec

Băneasa – Leonard Chiciu

Cernavodă – Marian Sava

Cobadin – Mariana Chiper

Corbu – Vasile Poteleanu

Costinești – Dumitru Jeanu

Ciocârlia – Marian Grigoriu

Cumpăna – Virgil Senopol

Dobromir – Ionuț Leontin Ivana

Eforie – Ionuț Anghel

Limanu – Nicolae Crăciun

Lipnița – Gelu Cercel

Lumina – Ana Maria Ciocan

Mangalia – Mihai Crăciun

Megdigia – Iasemin Agi-Murat

Mereni – Vasile Simonca

Mihail Kogălniceanu – Iorganda Hristu

Mihai Viteazu – Dănuț Geamănu

Murfatlar – Vlădoi Ion

Năvodari – Costel Dumitrașcu

Pecineaga – Mihaela Gabriela Garlău

Poarta Albă – Viorel Ailinca

Seimeni – Radu Vulpe

Valu lui Traian – Florin Ţugurel

Vulturu – Viorel Șirău

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *