PMP Constanța și-a desemnat candidatul pentru primăria Ovidiu

Partidul Mișcarea Populară Constanța continuă campania pentru desemnarea candidaților la alegerile locale din acest an. Astfel, potrivit unui anunț de joi, candidatul PMP pentru funcția de primar al orașului Ovidiu este Ilie Cobzariu. Potrivit popularilor, Cobzariu locuiește în orașul Ovidiu, este căsătorit, are 58 de ani, iar în prezent deține funcția de Administrator al unei companii private.

După anul 1990 a lucrat în mai multe companii cu capital majoritar privat, aducând de fiecare data un plus de valoare, firmele respective fiind întotdeauna numai pe profit.

Nu am făcut parte din niciun partid politic și nu am cochetat cu politica până în prezent. Consider că a venit momentul în care să mă implic și să aduc schimbarea mult dorită. Experiența din locurile în care am lucrat va aduce un suflu nou în administrația locală a orașului Ovidiu”, a declarat Ilie Cobzariu 

Salut decizia domnului Cobzariu de a candida pentru funcția  de primar al orașului Ovidiu si sunt convins că un profesionist poate face lucruri bune și constructive în administrația locală”, a completat președintele PMP Constanța, Claudiu Palaz.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.