PMP Constanța merge la Congres pe mâna lui Tomac. Palaz candidează pentru funcția de președinte al Ligii Aleșilor Locali

Organizația județeană PMP Constanța anunță că în cadrul ședinței de vineri a votat în unanimitate susținerea moțiunii lui Eugen Tomac la congresul Partidului Mișcarea Populară care va avea loc în data de 16 iunie 2018, pentru funcția de președinte al PMP.

CITEȘTE ȘI:

PNL și PMP în alianță sau fuziune pentru viitoare alegeri? „Orban nu a dorit să discute cu Băsescu, s-a discutat doar cu Tomac”. Palaz: „Sunt unii care prind fluturi în acest sens!”

Cred în Eugen Tomac și în capacitatea lui de a motiva PMP pentru următoarele bătălii electorale. Este cel în care președintele Traian Băsescu are încredere deplină. Este cel care a făcut sacrificii multiple pentru interesele partidului comparativ cu noi ceilalți din PMP, punând intersele de partid mai presus decât interesele personale, așa cum ne-a învățat președintele Traian Băsescu. Sunt Convins că voi face echipă cu Eugen Tomac iar acesta se poate baza pe organizația PMP Constanța. Totodată precizez  că îmi voi depune candidatura pentru funcția de președinte al Ligii Aleșilor Locali ai PMP. Am experiență în administrație de aproape 20 de ani și sunt convins că îmi voi îndeplini cu responsabilitate sarcinile ce revin acestei funcții.” a declarat Claudiu Palaz, președinte PMP Constanța.

Cu prilejul congresului din 16 iunie, Traian Băsescu se va retrage de la conducere, practic o predare de ștafetă către generația mai tânără. În altă ordine de idei, deputatul de Constanța al PMP, Robert Turcescu, a anunțat zilele trecute că nu va candida pentru nici o funcție.

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV Ambasada Rusiei în România: „Tancurile rusești nu mai sunt în Republica Moldova. NATO nu a ratificat tratatul cu CSI”

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.