Spread the love

Consilierii locali municipali ai PMP Constanța au iniţiat un proiect de hotărâre privind înfiinţarea unei comisii care să analizeze activitatea şefei Serviciului de Taxe şi Impozite Constanţa, Virginia Uzun. Marți, Consiliul Local Constanța, întrunit în ședință ordinară, a dezbătut și a aprobat comisia care va verifica mai multe contracte încheiate de SPIT. Inițiatorul proiectului, Secil Cantaragiu, s-a bucurat marți de votul în unanimitate privind constituirea comisiei.

Virginia Uzun, şefa SPIT Constanţa, este  o țintă a PMP Constanța de mai mult timp, iar sursele TOMIS NEWS ne-au precizat că se urmărește „îndreptarea neregulilor din vremea lui Radu Mazăre”. Comisia va funcționa pe o perioadă de 30 de zile, iar membrii sunt Mircea Dobre de la PSD, Secil Cantaragiu de la PMP și Cristina Văsii de la PNL.

CITEȘTE ȘI:

Palaz a intrat în război cu SPIT: „Nu mă interesează că e vorba de Ionuț Barbu sau Gabriel Comănescu, dacă închirierile s-au făcut nelegal nu vom sta cu mâinile în sân”!

„Această comisie va fi una formată din trei persoane, de analiză a activității SPIT Constanța și a directorului Virginia Uzun. Am văzut în presă multe informații legate de contractul de închiriere a spațiului de pe bd. Tomis, dar și alte sedii, vrem să vedem și atribuțiile prin care își exercită mandatul, salarizarea personalului… Comisia va activa timp de 30 de zile. Considerăm că trebuie să analizăm, în contextul în care cel mai mare colector de taxe din țară are cheltuieli de o treime din suma pe care o colectează. Vrem să știm unde se duc aceste cheltuieli”, a spus Secil Cantaragiu, pentru TOMIS NEWS, după votul de marți din CLM.

În cadrul ședinței, a încercat să intervină și Andreea Teișanu, de la SPIT, însă i s-a refuzat luarea de cuvânt. Momentul a fost greșit ales, consilierii având deja un moment sensibil în privința luărilor de cuvânt. Prin trimiterea lui Teișanu în plenul CLM, SPIT a încercat blocarea constituirii comisiei.

CITEȘTE ȘI:

SCANDAL în Consiliul Local Constanța! Liberalii au vrut să iasă din sală…

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *