PLUS Constanța și-a ALES candidații pentru alegerile parlamentare

Luni, 05 octombrie 2020, la ora 21:00, s-a încheiat procesul democratic intern pentru desemnarea candidaților PLUS la Alegerile Parlamentare de anul acesta, ca primă etapă în stabilirea listelor comune ale Alianței USRPLUS Constanța pentru Camera Deputaților și Senat. În aceasta primă etapă, membrii Filialei Județene PLUS Constanța au votat online lista candidaților înscriși în competiție: Doina Moțiu, Cristina Rizea (FOTO), Iulian Călin, Sorin Andrei și Cristian Florin Stoian. Fiecare membru cu drept de vot din filiala Constanța a putut acorda încrederea sa unuia dintre cei cinci candidați.

Potrivit PLUS Constanța, participarea la procesul electoral intern a fost de 84% dintre membri cu drept de vot ai filialei. În urma votului liber exprimat al membrilor PLUS Constanța, pe locul întâi a fost aleasă Cristina Rizea. Pe locul doi, a urmat Sorin Andrei, iar locurile trei, patru și cinci au fost ocupate de Cristian Florin Stoian, Iulian Călin și Doina Moțiu.

În ordinea clasamentului dat de votul intern, cei cinci candidați vor ocupa pozițiile desemnate pe listele comune ale Alianței USRPLUS pentru Camera Deputaților și Senat, conform protocolului semnat între USR Constanța și PLUS Constanța, pe 10 septembrie 2020. În paralel, organizația USR Constanța va parcurge același proces.

„La fel ca și la precedentele serii de alegeri, Alianța USRPLUS propune pe listele sale de candidați, oameni noi, competenți și cu vocația de a face politica altfel, în interesul alegătorilor. La Alegerile Europarlamentare, constănțenii au demonstrat că își doresc schimbarea, iar rezultatele obținute de Alianța USRPLUS au depășit media pe țară. Voința românilor de a alege o clasă politică cu valori și principii așezate pe baze solide s-a văzut și la alegerile locale, unde Alianța USRPLUS a câștigat municipii importante, dar și multe localități din mediul rural. La Constanța, Alianța USRPLUS a demonstrat că poate deveni principala forță politică. Alegerile Parlamentare reprezintă o nouă provocare de a lupta pentru schimbarea pe care cu toții ne-o dorim și de a aduce plus valoare în viața noastră, de zi cu zi”, au precizat reprezentanții PLUS Constanța.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.