Pleacă Chițac la ALDE? Gerea confirmă discuțiile. Senatorul: „Asta e în mintea lui Boroianu, care a dat țepe la toți!”

Politica nu încetează să ne uimească. Cu toții îndeamnă la calm și onestitate, însă, în realitate, politicienii nu se dezmint de intrigile care, într-o formă sau alta, le oferă reclama de care au nevoie. Un subiect încurcat îl reprezintă situația senatorului PNL, Vergil Chițac. Aflat în confruntări directe cu fosta conducere a organizației de la malul mării, Chițac este dat ca și plecat la ALDE, după ce ar fi pierdut luptele interne.

Liberalii și-au atins obiectivul: S-au autodistrus la alegerile pentru organizația municipală, pentru candidatul cu adeziunea falsificată. „Dragomir să se ducă să își scrie memoriile!”

Chițac la ALDE? Președintele interimar al ALDE Constanța, fost ministru al Energiei, Andrei Gerea, confirmă că există o posibilitate.

Liberalii și-au atins obiectivul: S-au autodistrus la alegerile pentru organizația municipală, pentru candidatul cu adeziunea falsificată. „Dragomir să se ducă să își scrie memoriile!”

„Da, au fost discuții, în rest sunt zvonuri”, ne-a confirmat Andrei Gerea, numai că senatorul Vergil Chițac a luat foc! Potrivit senatorului liberal, astfel de „discuții” sunt lansate în spațiul public de deputatul Robert Boroianu, apropiat de fosta conducere liberală.

„Nu mai credeți în plasa pe care o întind cei de la PNL! Nu am vorbit cu nimeni niciodată și nu mă duc nicăieri! Eu am fost de două ori într-o emisiune (cu Andrei Gerea – n.r.), dar sub nici o formă nu am abordat o astfel de problemă! Astea vin din zona PNL Constanța! Eu am un proces în derulare, i-am atacat pentru modul fraudulos în care au organizat alegerile interne, la organismele interne ale partidului, care văd că vegetează, deși au trecut 30 de zile, Comisia de Arbitraj nu a dat nici un răspuns. Am și un proces în instanță! În mod eronat, Boroianu spune că am pierdut procesul, nu am pierdut nici un proces, pentru nu s-a judecat pe fond! Boroianu ăsta răspundește tot felul de știri false, cum că am pierdut procesul, cum să îl pierd dacă nici nu s-a judecat? Asta e în mintea lui, care a dat țepe la toți!”, a spus senatorul Vergil Chițac, pentru TOMIS NEWS.

Liberalii se ambiționează să se autodistrugă? Dragomir: „Chițac vrea să fie vicepreședinte la nivel național” Chițac: „Partidele sunt structuri mafiote, trebuie să intervină DNA”

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.