Spread the love

Din această dimineață, echipe de voluntari dotate cu atomizoare însoțesc mașinile companiei de salubritate pentru igienizarea și dezinfectarea platformelor de gunoi din oraș.

„De îndată ce este colectat gunoiul din platformă, vor veni în spate echipe de voluntari care vor face o dezinfecție a zonei cu substanță pe bază de clor. Fac un apel către președinții asociațiilor de proprietari, către administratorii de bloc, ca în toate scările în care există tubulatură, ghenă de gunoi, să facă pe cât posibil exact același lucru. Să mențină curățenia, igiena, folosind materiale dezinfectante”, a precizat primarul Decebal Făgădău.

Pe lângă dezinfecția străzilor, a trotuarelor, a zonelor aglomerate și a spațiilor destinate călătorilor, pentru a crește gradul de curățenie și a stopa răspândirea coronavirusului, 40 de voluntari din cadrul Asociației Constructorilor Dobrogeni s-au alăturat demersurilor Primăriei Municipiului Constanța și DSP:

„Este o acțiune civică prin care se pulverizează substanțe pe bază de clor pentru dezinfecție. Perioada în care vom acționa este nedeterminată, atât cât este nevoie”, a declarat Lucian Aiftincăi, antreprenor local.

Recomandările Direcției de Sănătate Publică pentru a limita infectarea și răspândirea COVID-19 sunt: Limitați contactele! Circulați cât mai puțin! Evitați deplasările în aglomerări! Renunțați la vizitele la prieteni! SPĂLAȚI-VĂ PE MÂINI ȘI DEZINFECTAȚI-VĂ FOARTE DES!

Totodată, la solicitarea Direcției de Sănătate Publică, având în vedere contextul epidemiologic actual, mâine vor fi ridicate toate toaletele ecologice din municipiul Constanța.

Pe același subiect:

Decretul prezidențial privind STAREA DE URGENȚĂ, UNDĂ VERDE în Parlament! Aviz POZITIV în toate comisiile parlamentare

Primăria Constanța a început dezinfectarea străzilor din municipiu

Guvernul a lansat platforma online COVID – 19 stirioficiale.ro

Dispoziție a prefectului: Mai multe instituții din Constanța își restrâng activitatea

CORONAVIRUS. Făgădău anunță MĂSURI SUPLIMENTARE: „Suntem pe locul 4, într-un clasament nefericit al cazurilor declarate pozitive. Vă rog din suflet, STAȚI ACASĂ!”

RAEDPP a început dezinfecția piețelor constănțene. Florin Gheorghe: „Acționăm în fiecare seară!”

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *