Planul lui Iohannis pentru sărbătorile de iarnă: „Nu iau în considerare o carantinare. PNL va câștiga alegerile”

Președintele Klaus Iohannis știe din noiembrie ce se va întâmpla în decembrie, de Sfântul Nicolae, când sunt programate alegerile legislative! Președintele României este convins că partidul său va câștiga scrutinul și va forma guvernul.

Nu cred că PNL va pierde alegerile, eu cred că le va câștiga și împreună cu alte partide democratice va genera o majoritate în Parlament pentru a păstra PSD în afara deciziei politice. PSD are o singură preocupare: să tragă frâna de mână la propunerile făcute de Guvern în Parlament. Suntem în pandemia prin care trebuie să trecem, iar guvernul a fost ales să gestioneze treburile publice, și trebuie să le gestioneze indiferent cât de popular sau impopular devii prin măsurile care sunt bune trebuie luate. Pe primul loc nu sunt sondajele, ci românii și sănătatea lor. După alegeri mă aștept la un guvern format în jurul PNL”, a spus Iohannis.

Șeful statului a declarat, marți, la Cotroceni, că în funcție de evoluția pandemiei ar putea fi interzise și reuniunile electorale care, în prezent, sunt permise în limita a 50 de persoane în aer liber și 20 de persoane în spațiu închis.

„Campania electorală se poate desfășura online. Asta am recomandat de câteva săptămâni, dacă nu de luni bune. Adunările nu sunt necesare, politicienii activi pot folosi multitudinea de variante media și online pentru a-și transmite mesajele. Dacă (pandemia – n.r.) evoluează într-un sens nedorit și aceste adunări vor fi interzise”, a spus șeful statului.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.