Plaja Agigea începe să se umple de turiști. Primarul Cîrjaliu: „Pot să spun fără nici o reținere: Vom avea o nouă perlă a litoralului!” – VIDEO

În ciuda caniculei – sau poate tocmai din această cauză – litoralul se umple de turiști în aceste zile. Mamaia este arhiplină, la fel și celelalte stațiuni consacrate, însă tot mai mulți oameni dau buzna și pe plajele mai puțin cunoscute sau care sunt în curs de amenajare, cum este cea de la Agigea. Primarul Cristian Cîrjaliu se bucură de acest aflux, în ciuda faptului că plaja în cauză încă nu este finalizată. Lucrurile vor sta însă altfel în sezonul estival următor, când Primăria Agigea și-a propus lansarea „noii perle a litoralului românesc”:

ARVE

„Pe fondul codului portocaliu de caniculă, îi anunț pe turiști că au… „cod verde” de plajă nouă! Cine nu vrea betoane în jurul său are la dispoziție plaja din Agigea, numai bună de bălăceală. Am fost în treacăt pe acolo și cei mici se distrează pe cinste. Este evident că nu suntem la capacitate anul acesta, dar din sezonul estival următor pot să spun fără nici un fel de reținere că vom avea o nouă perlă a litoralului: Plaja din Agigea! Ce să mai dezbatem? Hai la plajă, la Agigea!”, a spus primarul Cîrjaliu, pentru TOMIS NEWS.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *