Piețele și spațiile comerciale, verificate de polițiștii locali constănțeni

Polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța au desfășurat săptămâna trecută acțiuni pe raza Serviciului Ordine Publică Nord care au avut ca scop eradicarea comerțului stradal neautorizat în zona piețelor Tomis III, Brotăcei, Cireșica și Tic-Tac și verificarea respectării măsurilor de protecție individuală, a normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice,a curățeniei și a circulației pe drumurile publice. Polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța au desfășurat săptămâna trecută acțiuni pe raza Serviciului Ordine Publică Nord care au avut ca scop eradicarea comerțului stradal neautorizat în zona piețelor Tomis III, Brotăcei, Cireșica și Tic-Tac și verificarea respectării măsurilor de protecție individuală, a normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice,a curățeniei și a circulației pe drumurile publice.

actiuni DGPL 8

Potrivit Poliției Locale, au fost verificate 34 de societăți comerciale(săli de jocuri, unități de alimentație publică), au fost legitimate 93 de persoane, fiind aplicate 82 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 30.040 lei și 9 sancțiuni complementare, pentru încălcarea prevederilor mai multor acte normative aflate în competența polițiștilor locali cu atribuții în domeniile ordine publică, circulație rutieră și activitate comercială. Cele mai multe abateri au vizat nepurtarea măștii de protecție, tulburarea ordinii și liniștii publice, apelarea la mila publicului, consumul băuturilor alcoolice în spațiul public, consumul de produse din tutun în spații publice închise, aruncarea de ambalaje și gunoi pe domeniul public.

O persoană care apela la mila publicului a fost predată reprezentanților Direcției Generale de Asistență Socială. De asemenea, proprietarul unui câine încadrat în categoria periculos a fost sancționat pentru nerespectarea obligațiilor legale privind deținerea unui animal de companie și plimbarea câinelui fără botniță pe drumurile publice.

Constănțenii sunt rugați să semnaleze în continuare orice fapte care contravin legislației în vigoare la numărul de telefon: 0241.484.205– Dispecerat  Direcția Generală Poliția Locală Constanța.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *