Piedone, în drum spre penitenciar, amenință cu dezvăluiri: „Mă duc NEVINOVAT! Faceți-vă traistele și plecați. Mai bine slugă în altă țară!”

Magistrații Curții de Apel București au decis joi pedepsele pentru inculpații în dosarul Colectiv. În mare parte este vorba de pedepse înjumătățite față de decizia din fond. Cristian Popescu Piedone, fost primar al Sectorului 4, a fost condamnat la 4 ani, față de 8 ani și 6 luni cât a fost pedeapsa pe fond.

„Nu vreau să jignesc familiile. Cum am spus mai devreme, dacă acei părinți cred că eu, Piedone, le-am omorât copiii, așa să le ajute Dumnezeu. Mă voi întoarce. Am postat un ultim mesaj al meu pe Facebook care nu va înceta să fie activ. Și de astăzi, dacă Piedone a tăcut 27 de ani, de astăzi voi face dezvăluiri. Cu tot respectul vă spun că avocatul poate să vină să preia gândurile mele. Voi transmite telepatic gândurile mele. Sunteți copii tineri cu toții. Oameni buni, făceți-vă traistele și plecați în altă țară, mai bine slugă în altă țară!”. a declarat Piedone.

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a declarat joi, după ce a fost condamnat la 4 ani de închisoare cu executare în dosarul morților din clubul Colectiv, că merge ‘cu demnitate’ la penitenciar.

Merg cu demnitate (la penitenciar). Este crucea pe care mi-a dat-o Dumnezeu să o port. Azi, prin condamnarea mea, m-aș jertfi, dacă aș putea aduce înapoi cele 64 de victime nu aș ezita, sunt alții stau în spatele paravanelor. Mă duc cu demnitate, onoare și respect. Dacă justiția a considerat asta, trăim pe pământ nu în ceruri, mai devreme sau mai târziu vor ieși la iveală….Cristian Popescu Piedone azi cu 4 ani condamnare cu executare vă spune încă o dată că aș fi lăsat capul în jos, nu, îl țin și mai sus”, a spus Piedone.

Fostul edil nu a stat mult pe gânduri și după ce a aflat vestea a plecat singur spre închisoare.

„Politica e cancan. Dreptatea o găsești în ceruri, nu pe pământ. Cu siguranță fiul meu o să poarte numele de Piedone cu demnitate. De la familie mi-am luat rămas bun. Eu mă duc singur la închisoare, n-am nevoie de circuri. Închisoarea e pentru oameni, vinovați sau nevinovați”, a spus Piedone, în fața jurnaliștilor.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *