Peste 140 de misiuni executate de Gruparea Mobilă Constanța în perioada 4-10 mai

În perioada de referință,  jandarmii  din cadrul Grupării Mobile Constanța au fost angrenați în 143 misiuni de menținere, asigurare a ordinii publice și colaborare/cooperare cu alte instituții, acționând pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale de natură penală sau contravențională. Astfel, în data de 10.05, a.c., în zona Far, a fost  depistat un tânăr de 18 ani care avea asupra lui un plic transparent care conținea substanță vegetală de culoare verde – oliv, care a fost condus la sediul BCCO Constanța pentru continuarea cercetărilor. De asemenea, în data de 07.05, în parcare Vivo Mall, au fost depistați 2 tineri care ofereau spre vânzare, fără a îndeplini condiţiile prevăzute de lege, un număr de 18 parfumuri susceptibile a fi contrafăcute, iar în data de 08.05, în Oborul situate pe relația Constanța – Ovidiu, au fost depistați 2 tineri care ofereau spre comercializare ochelari de soare inscripţionați cu mărci renumite, celor 4 persoane le au fost întocmite acte pentru încălcare prevederilor Legii 84/ 1998, privind mărcile și indicațiile geografice, iar bunurile au fost ridicate în vederea confiscării.

droguri

Totodată, peste 135 jandarmi au acționat împreună lucrătorii I.P.J. Constanța, pe raza municipiului Constanța, statiunea Mamaia, stațiunea Costinești și Vama Veche pentru menținerea ordinii și siguranței publice, iar peste 70 jandarmii au asigurat măsuri de ordine pe timpul desfășurării meciului de fotbal dintre echipele F.C.V. Farul și F.C. Voluntari.

Jandarmii grupării mobile au acționat și pe raza județului Ialomița, alături de lucrătorii I.P.J. Ialomița pentru menținerea ordinii publice, dar și alături de lucrători din cadrul Gărzii de Coastă pe raza localități Negru Vodă. Pe timpul activităților desfășurate, au fost constatate 6 fapte de natură penală și au fost aplicate 19 amenzi contravenționale (9 amenzi și 10 avertismente). Valoarea sancțiunilor contravenționale ridicându-se la suma de 2.800 lei.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *