Pescarii din Constanța și Tulcea sunt disperați și amenință cu PROTESTE

Pescuitul scrumbiei ar putea fi interzis, potrivit autorităților din Delta Dunării. Ppescarii din Tulcea și Constanța sunt disperați. Oamenii se plâng că nu se vor mai putea întreține și amenință cu proteste. Pescarii care locuiesc în județele Tulcea și Constanța spun că își doresc doar să muncească și să fie lăsați în pace. Aceștia susțin că nu este posibil ca nevoile lor să fie puse pe plan secund și munca lor să nu fie luată în serios. Pescarii amenință cu protestele și cer ca Ministerul să le rezolve problemele.

Deciziile sunt acum în mâinile celor care administrează rezervația biosferei Delta Dunării. Săptămâna aceasta va avea loc o întâlnire pentru luarea unei hotărâri. 

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

One thought on “Pescarii din Constanța și Tulcea sunt disperați și amenință cu PROTESTE

  • marți, 25 ianuarie 2022 la 17:23
    Permalink

    Sa nu se pescuiasca nici un peste in timpul prohibitiei. Va dau un exemplu – La Vadu cand s-au vandut pescariile cei care le-au cumparta aveau barci si mergeau in larg sa prinda calcan si eu am vazut calacani de 10-15kg ,uriasi ,vindeau baieti destepti la capul gol .Bine mai dadeau si ei sa unga usi pe ici pe colo ca la noi ,tiganie eftina.Ei bine in locul ala (la digul cu tigari de contrabanda si mai tarziu saci cu heroina ) eu pescuiam cambula,limba de mare si cate un calcan dar nu foarte mare dar de 15 ani nici pomeneala!! Prind aia in larg pisica de mare o baga in ciorba si zic cai calcan pentru fraieri ! Storceag a la Vadu zic eu !!! Nu-i lasati sa mai pescuiasca in prohibitie,nu-i normal.Pe grindul Chituc erau mii de gaste mari de semanatura care cuibarea acolo,rate cu nemiluita ,mistreti de ii alergau nemernici cu jipurile noaptea, iepuri, caprioare ce sa mai o frumusete ACUM NU MAI ESTE NIMIC SAU MAI NIMIC !! ARBDD_UL nu-i lasati sa mai distruga oricum acilo sunt nu mai derbedei !!!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.