Spread the love

Fenomenul încălzirii globale şi efectele sale asupra vieţii stârnesc îngrijorare, de aceea această problemă ar trebui să fie o prioritate pentru toţi, consideră reprezentanții PES Activistis.

Astfel, duminică, 13 octombrie 2019, activiștii PES din Constanța au plantat 100 de copaci în Municipiul Constanța, pe Bulevardul Aurel Vlaicu, lângă VIVO și în  parcul din Poarta 6.

La acțiune a participat și Sitaru Janina – Secretarul General PES activists Romania.

Sunt bucuros că am reușit, împreună cu colegii mei, să plantăm 100 de copaci în Municipiul Constanța. Activiștii PES din Constanța s-au alăturat campaniei organizate de către PES Activists România – Protejăm Natura României. Cred că este o nevoie reală a tuturor de a face mai multe pentru dezvoltarea durabilă, iar protecția mediului trebuie să devină un punct principal în politica românească și cea europeană. Principalele beneficii ale plantării copacilor sunt: sursa de oxigen,  controlul asupra poluării fonice, absorbția dioxidului de carbonul și prevenirea eroziunii solului”, a precizat Răzvan Petrescu – Președintele PES Activists Constanța, care a mulțumit conducerii organizației PSD Constanța pentru suportul logistic.

Partidul Social Democrat este singurul partid din România care are o structură responsabilă de componenta europeană – PES Activists România.

CITEȘTE ȘI:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *