Patronatul IMM Constanța salută instalarea administrației Chițac. Gropoșilă: „Sperăm că se va concentra asupra problemelor mediului de afaceri”

Membrii Patronatului Întreprinderilor Mici și Mijlocii (PIMM) Constanța salută validarea lui Vergil Chițac în funcția de primar al municipiului Constanța. Reprezentanții patronatului consideră că alegerea lui Chițac în această funcţie este măsura capacităţii dumnealui de a gestiona destinul locuitorilor Constanţei, iar „speranța noastră este că se va concentra și asupra problemelor majore cu care se confruntă mediul de afaceri în general și sectorul de întreprinderi mici și mijlocii în mod special”.

Deși vă asumați responsabilitatea de a prelua conducerea Primăriei Constanța într-o perioadă de mari provocări economice și sociale, am convingerea că, prin eforturi comune vom reuși să consolidăm și să diversificăm dialogul, în beneficiul întreprinzătorilor constănțeni. Îi dorim domnului Vergil Chițac mult succes în toate demersurile pe care le întreprinde și așteptăm o colaborare reală în interesul mediului de afaceri constănțean, colaborare pe care nu am avut-o până acum cu vechea administrație”, a declarat Iulian Gropoșilă, președintele Patronatului Întreprinderilor Mici și Mijlocii Constanța.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.