PAȘTE 2022 Campanie caritabilă a organizației municipale a PSD Constanța

Organizația municipală a PSD Constanța a concretizat planul de ajutor schițat pentru perioada Sărbătorilor Pascale. Astfel, „cu ajutorul membrilor noștri, sute de pachete cu alimente de primă necesitate au ajuns la cei mai puțin norocoși constănțeni”, transmite joi organizația.

Ion Dumitrache, președintele Organizației municipale a PSD Constanța: ,,A fost o muncă de echipă, care a început cu săptămâni în urmă, prin identificarea beneficiarilor, a continuat cu pregătirea pachetelor și a culminat cu zâmbetele pe care le-am primit ca recompensă pentru gestul nostru. Am văzut astăzi bucuria de pe chipul unor oameni greu încercați de viață, bucurie venită nu doar pentru că vor avea ce să pună pe masă de Paște. Oamenii ne-au mulțumit și s-au bucurat că cineva îi ,,vede”, că nu sunt singuri și că cineva se gândește la ei. ”

municipiu 1

Organizația Municipală a PSD Constanța își dorește să creeze un ,,mai bine” durabil, pentru toți, în concordanță cu doctrina social-democrată. „De aceea, cazurile sociale rămân în atenția noastră. Intenționăm să furnizăm ajutor pe termen lung, să oferim un sprijin care să le dea o nouă șansă celor care au nevoie de ea”, au mai transmis social-democrații constănțeni.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *