Pașapoartele de vaccinare – Cîțu: „Discuția este PREMATURĂ!” Șeful campaniei de vaccinare NU exclude ideea

Coordonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghiță, a spus marți că este „este prematur” să se discute despre un aşa-zis paşaport de vaccinare care să permită accesul în diverse locuri publice, menţionând că decizia nu aparţine comitetului care coordonează activitatea de vaccinare. El nu a exclus însă această posibilitate.

Este prematur să vorbim de acest lucru la acest moment când s-a vaccinat cu schema completă doar 2,2% din populație. Este mult prea devreme să luăm în calcul acest aspect. (…) Nu este o decizie care să fie în sarcina Comitetului național pentru vaccinare”, a răspuns acesta.

De asemenea, premierul Florin Cîțu declară că o discuție privind introducerea pașapoartelor de vaccinare anti-Covid-19 este prematură: „Nu cred că este momentul să discutăm despre așa ceva”.

Nu am avut această discuție în Guvern. Am văzut discuția în spațiul public. Nu cred că este momentul. Noi suntem în plină campanie de vaccinare, deci nu cred că este momentul să discutăm despre așa ceva”, spune Florin Cîțu.

El a fost întrebat dacă ar fi de acord cu introducerea unor pașapoarte de vaccinare anti-Covid care să permită accesul mai ușor în instituții sau spații comerciale. La insistențele jurnaliștilor, premierul a spus că această discuție acum ar fi prematură.

Nu luăm în calcul la acest moment discuția aceasta”, a conchis Cîțu.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *