Pas important pentru reabilitarea Teatrului de Vară Mamaia. Țuțuianu: „Dacă până în septembrie nu avem garanții de la Ministerul Dezvoltării, o facem cu bani de la Consiliul Județean”

Pe 20 martie, președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, anunța, în premieră, faptul că Teatrul de Vară Mamaia va fi reabilitat. Timpul a trecut, vicepreședintele Claudiu-Iorga Palaz s-a alăturat ideii și s-a apucat de treabă, căutând proiectanți, iar proiectul de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici aferenți reabilitării obiectivului a fost supus votului săptămâna trecută, în cadrul ședinței ordinare a CJC.

Ședința a fost una furtunoasă, s-au trântit o mulțime de proiecte, printre care și acesta. Marți, în cadrul unei ședințe extraordinare, proiectul a fost reluat și, de data aceasta, aprobat, Palaz mulțumind tuturor consilierilor județeni pentru înțelegere.

„Așteptăm un răspuns până în septembrie, să vedem dacă această reabilitare se poate face prin CNI, Ministerul Dezvoltării sau fonduri europene. Dacă nu reușim până atunci să avem un răspuns concret, punctual și exact, îl vom face din bugetul CJ”, a explicat Țuțuianu.

Potrivit proiectului de hotărâre privind reabilitarea și modernizarea Teatrului de Vară Mamaia, valoarea totală a investiției se ridică la peste 6 milioane lei.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.