Partidul lui Ponta, pe cai mari: au egalat ALDE la numărul de deputați! Dobre (PRO România Constanța), dezlănțuit pe proiectul bugetului de stat: „Este cea mai mare bătaie de joc din ultimii 30 de ani!”

Partidul PRO România, format și condus de fostul premier Victor Ponta, bifează o nouă performanță: odată cu trecerea deputatului Alexandra Corina Bogaciu de la PSD la PRO România, partidul lui Ponta a egalat ALDE, ca număr de deputați, în Parlament. Astfel, PRO România a ajuns la 19 deputați și se preconizează că valul de plecări din PSD va continua și în următoarele zile.

CITEȘTE ȘI:

„Săptămâna viitoare cred că vom fi mai mulți decât grupul UDMR, chiar dacă președintele Camerei Deputaților refuză în mod ilegal și abuziv să ne recunoască drepturile prevăzute de Regulament putem să facem amendamente și să avem un cuvânt din ce în ce mai greu la voturile pe legi. Grupul PRO România va depune amendamente la Legea Bugetului propusă de Dragnea și Vâlcov încercând să corecteze o parte din nedreptățile, prostiile și minciunile scrise de aceștia”, a spus Victor Ponta.

Referitor la proiectul bugetului de stat, deputatul constănțean al PRO România, Mircea Titus Dobre, susține că programul privind dezbaterea acestei propuneri este cel puțin inadecvat și consideră că, astfel, PSD încearcă să obstrucționeze orice dezbatere.

„O să depunem, într-adevăr, amendamente la bugetul de stat, dar așteptăm și noi forma finală a Ministerului Finanțelor, aprobată de Guvern și marele semn de întrebare este dacă mâine se va adopta! Totuși, el (proiectul bugetului de stat – n.r.) s-a pus în transparență decizională abia ieri! Programul stabilit acum de către Camera Deputaților, de fapt de către PSD, este cea mai mare bătaie de joc, un lucru care nu s-a mai întâmplat în ultimii 30 de ani, ca amendamentele să fie depuse de sâmbătă, ora 16:00, când se întrunește BPR (Biroul Permanent Reunit) și amendamentele trebuie depuse din momentul în care BPR a trimis… nu poți să iei programul în calendar la depunerea amendamentelor în momentul întrunirii BPR! Nu ai cum să faci asta! Este o bătaie de joc, programul fiind de sâmbătă de la 16:00, până luni la 12:00, să fim serioși! Nu poate nimeni! Este programul pe care și-l dorește PSD… Și săptămâna viitoare, pe 9 februarie, să fie dat votul în plenul reunit. Așteptăm bugetul și ne uităm și noi să vedem despre ce este vorba. După aceea, o să depunem aceste amendamente”, a spus Mircea Titus Dobre, pentru TOMIS NEWS.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.