Spread the love

Partidul Forța Națională solicită Parlamentului României să adopte prin vot un mandat din partea României pentru Summitul NATO de la Varșovia pe baza căruia președintele Iohannis să ceară în cadrul Alianței promovarea păcii în regiune, refuzând atitudinile și gesturile conflictuale.

CITEȘTE ȘI:

Naționalismul românesc batjocorit la nivel european. Laurențiu Rebega, europarlamentarul urmărit penal de DNA, vrea „renașterea naționalismului”

Poziționarea noului partid naționalist vine ca urmare a continuării atitudinii liderului politician de extremă-dreaptă francez, Marine le Pen, de promovare a intereselor Moscovei. Aflat sub umbrela Frontului Național, din Franța, influența lui le Pen se manifestă și în România prin acest nou partid, care susține că „România se află chiar pe linia de demarcație a plăcilor tectonice Est-Vest, iar acutizarea stării de neîncredere și creșterea tensiunilor în regiune se vor reflecta negativ asupra țării noastre, motiv suficient pentru ca Parlamentul României să ia atitudine și să impună un mandat ferm președintelui Iohannis de susținere a unui mesaj conciliant  și non-conflictual în deciziile ce vor fi adoptate. (…) România se află chiar pe linia de demarcație a plăcilor tectonice Est-Vest, iar acutizarea stării de neîncredere și creșterea tensiunilor în regiune se vor reflecta negativ asupra țării noastre, motiv suficient pentru ca Parlamentul României să ia atitudine și să impună un mandat ferm președintelui Iohannis de susținere a unui mesaj conciliant  și non-conflictual în deciziile ce vor fi adoptate”, susțin cei de la Forța Națională.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *