Partidul AUR s-a SĂTURAT de SENSURILE UNICE din Constanța! Deputatul Focșa începe să țipe la IPJ: „Un plan stupid de PĂCĂLIRE a constănțenilor!”

Constănțenii s-au săturat de dileala sensurilor unice instituite în oraș de o Primărie care nu oferă nici o explicație. Fluidizarea promisă nu există, iar lucrurile au devenit tot mai insuportabile, avem ambuteiaje pe aproape toate străzile din oraș, nervi, înjurături și, mai grav, nu se mai poate ajunge la… Spitalul Județean Constanța! Mai mult, începe sezonul estival și vom avea o mulțime de turiști, iar din 15 iunie Primăria se apucă de lucrări pe bd. Lăpușneanu, care este deja sufocat de resistematizarea rutieră.

În acest sens, cei de la partidul AUR nu mai suportă povestea sensurilor unice și deputatul Viorel Focșa a început, ca prim pas, să țipe la IPJ Constanța:

IPJ1
IPJ2

Comisarul șef Constantin Stoian, șeful Serviciului Rutier din cadrul IPJ Constanța, a vorbit, în emisiunea Realitatea locală, la Dobrogea TV, moderată de jurnalistul Cristian Hagi, despre problemele din traficul constănțean:

„De aproximativ 3-4 luni de zile constat o creștere a numărului de autovehicule și o aglomerație excesiv de mare. Nu pot să-mi dau seama… Probabil că această măsură a implementării sensurilor unice nu dă rezultate.”, a precizat comisarul.

Poliția nu are un cuvânt prea mare de spus la implementarea acestor sensuri, ci numai unul consultativ. Decizia este luată de primarul altfel, Vergil Chițac.

Constantin Stoian a mai spus că semafoarele nu sunt sincronizate, lucru care fragmentează traficul. Șeful Rutierei a subliniat ceva foarte important: trebuie ieșit în stradă, pentru a depista la fața locului unde sunt problemele.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *