Partidul AUR a depus listele de candidați pentru alegerile parlamentare din Basarabia

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a depus astăzi la Comisia Electorală Centrală de la Chișinău documentele necesare înregistrării în calitate de concurent electoral la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie. Lista candidaților cuprinde lideri reprezentantivi atât din partea AUR, cât și din partea formațiunilor politice care au răspuns apelului la unitate lansat de partidul de pe ambele maluri ale Prutului – Uniunea Salvaţi Basarabia, Partidul Liberal și Partidul Popular Românesc.

Lista candidaților este deschisă de Victoria Grosu Vremeș, coordonator al filialei AUR Italia. Președintele partidului AUR din Republica Moldova, Vlad Bilețchi, ocupă poziția a doua pe listă, și este urmat de liderul partidului Uniunea Salvați Basarabia, Valeriu Munteanu, fost ministru al Mediului, de președintele Partidului Liberal, Dorin Chirtoacă, fost primar al mun. Chișinău, și de Tatiana Potîng, lider al Partidului Popular Românesc.

Din această clipă pornim bătălia noastră pentru dreptate, pentru bunăstare, pentru unioniști, pentru o guvernare fără compromisuri și un trai mai bun pentru fiecare cetățean din Republica Moldova. AUR în Parlamentul de la Chișinău va demara și va implementa toate proiectele de interconectare dintre cele două maluri de Prut – fie că vorbim de interconectarea energetică, de gazoduct, poduri, transporturi sau guvernare comună”, a declarat Vlad Bilețchi, președintele AUR Republica Moldova.

La evenimentul depunerii listelor de candidați au fost prezenți și parlamentari AUR ai României, originari din Republica Moldova.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *