Parteneriat încheiat între Liga Militarilor Profesioniști și… FC Farul

Clubul FC Farul Constanța a găzduit, joi, o întâlnire în spirit aniversar. O delegație a Ligii Militarilor Profesioniști a fost primită de conducerea FC Farul Constanța, punându-se astfel bazele unui viitor parteneriat între asociația militarilor și clubul fanion de fotbal al Constanței. Ambele entități aflate la cea aniversar, FC Farul – 100 ani, LMP – 10 ani, reprezentanții clubului, Ciprian Marica și Tiberiu Curt și cei ai Ligii Militarilor, au convenit asupra organizării unui meci demonstrativ între o echipă a FC Farul (la care să joace glorii al fotbalului constănțean) și FC LMP, însă după ridicarea restricțiilor cauzate de pandemia de COVID19.De asemenea, s-a convenit ca microbiștii LMP să beneficieze de invitații tip abonament la toate meciurile Farului.

La finalul întâlnirii, reprezentanții celor două „echipe” au făcut schimburi de plachete și tricouri. Lui Ciprian Marica și Tiberiu Curt li s-au înmânat plachete de excelență și tricouri personalizate aparținând FC LMP, precum și câte o siflee si un tablou cu noduri marinărești, mai ales că fariștilor li se mai spune și „echipa marinarilor”. De partea cealaltă, conducerea FC Farul a acordat delegației LMP un tricou cu Farul pe care sunt semnaturile jucătorilor și  un fanion oficial al clubului.

Din delegația LMP, condusă de președintele Dănuț Albu, au mai participat plt.adj.pr.(r) Ionel Eugen Bida, membru de onoare LMP, militar rănit în TO Afganistan; plt.adj.pr.(r) Florin Bolovan, membru de onoare LMP, militar rănit în TO Afganistan; cap. Costel Tarnovschi, membru de onoare LMP, militar rănit în TO Afganistan sau cap. Dumitra Florinel, membru LMP, antrenor/jucător in cadrul echipei de fotbal a Ligii Militarilor Profesioniști ș.a.

marica farul lmp 1

„Clubul nostru a fost astăzi gazda unei întâlniri de suflet, primind vizita reprezentanților Ligii Militarilor Profesioniști, o asociație socio-profesională din cadrul Armatei Române, în care se regăsesc cei care apără România și tricolorul și reprezintă țara noastră în teatrele de război din întreaga lumea. Oaspeții au fost întâmpinați de fostul mare internațional și principalul susținător al clubului nostru, Ciprian Marica, și de managerul alb-albaștrilor, Tiberiu Curt, alături de care au petrecut mai mult de oră, discutând despre fotbal și despre colaborarea dintre cele două organizații. Prin gestul lor deosebit, militarii profesioniști și-au arătat atașamentul și susținerea pentru FC Farul Constanța, echipa de tradiție a fotbalului constănțean. “Ne onorează și ne bucură prietenia Ligii Militarilor Profesioniști. Pentru noi, sprijinul lor reprezintă o motivație în plus în dorința de a duce echipa Constanței, echipa noastră, FC Farul, acolo unde îi este locul, în prima ligă. Este doar primul pas dintr-o colaborarea pe care ne-o dorim pe termen lung și foarte fructuoasă, urmând să ne susținem reciproc în organizarea evenimentelor sportive viitoare”, au transmis, după întâlnire, reprezentanții clubului FC Farul.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *