Parlamentul României vrea să introducă termenii „copiii LGBTQ”, „familia curcubeu” și „copiii și adolescenții intersexuali” în actele normative. AUR a LUAT FOC!

Sintagmele ‘copiii LGBTQ’, ‘familii-curcubeu’ și ‘copiii și adolescenții intersexuali’ vor fi prevăzute în legile românești, după ce comisiile Senatului au acceptat tot ce vine de la Bruxelles. Co-președintele AUR, Claudiu Târziu, a publicat ce s-a discutat în Comisia pentru Apărare, Ordine publică și Siguranță națională și unde „sunt incluse toate aberațiile neomarxiste”.

„Strategia UE ÎMPOTRIVA copiilor! O altă grozăvie venită de la „elitele” progresist-birocratice ale UE a intrat în dezbaterea comisiilor Senatului. O pretinsă „Strategie privind drepturile copilului” – în fapt, un alt document ideologic care abundă în concepte și obiective periculoase de extracție neomarxistă. De această dată, flagelul îi vizează fără ocolișuri pe copiii noștri, pentru a nimici și a transforma în praf și pulbere lumea așa cum o cunoaștem. Astăzi, în Comisia pentru Apărare, Ordine publică și Siguranță națională, al cărei membru sînt, a fost dezbătută și votată această „Strategie” a Comisiei Europene, din care citez următoarele pasaje și sintagme:

– „copiii LGBTQ ar putea avea nevoi specifice în ceea ce privește sănătatea mintală și fizică și care ar trebui abordate în mod corespunzător”;

– „sprijinirea schimbului de bune practici privind încetarea intervențiilor chirurgicale și medicale nevitale practicate asupra copiilor și a adolescenților intersexuali fără consimțămîntul lor sau al părinților lor în deplină cunoștință de cauză” – ca „acțiune-cheie” a Comisiei Europene;

– „familii-curcubeu ”;

– Sondaje efectuate printre persoanele LGBT cu vîrste între 15 și 17 ani!

Sub pretextul oferirii „celei mai bune vieți posibile”, această „Strategie” propune să îi maturizeze pe copii drept condiție sine qua non pentru evoluția societății. În document este criticată „insuficiența” includerii acestora în „procesul decizional” și solicitată implicarea copiilor în lupta pentru „echitate și egalitate”, „consolidarea democrației”, „împotriva crizelor umanitare, de mediu și climatice” (sic!)! Iată la ce ne vor supune copiii!

Am fost SINGURUL senator din Comisie care a avizat NEFAVORABIL.”, a relatat Claudiu Târziu.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *