Parlamentarii opoziției acuză Guvernul că le IGNORĂ interpelările. Focșa (AUR): „Popescu de la Energie tace mâlc precum Ghiță în păpușoi, de CINCI luni!”

Este un adevăr faptul că, de regulă, Guvernul – indiferent de culoarea lui politică – nu se grăbește să răspundă la interpelările provenite de la parlamentari ai opoziției. S-a întâmplat sub toate coloraturile politice. De data aceasta, însă, coaliția este acuzată nu că răspunde cu întârziere, ci… deloc! Ministrul Energiei, Virgil Popescu, un prieten mai vechi al celor de la AUR – prin prisma tămbălăului legat de statutul special al lui Gabriel Comănescu de la Grup Servicii Petroliere în PNRR – a intrat în colimatorul deputatului constănțean Dumitru Viorel Focșa, care transmite faptul că nu răspunde la interpelări… de cinci luni!

Focșa a adresat mai multe întrebări legate de energie, minerit ș.a.m.d. și a rămas cu… întrebările:

Transmit felul în care înțelege să lucreze pentru țară domnul Virgil Daniel Popescu, Ministrul Energiei… În trei zile, se împlinesc 5 luni de când acest ministru, trădător si vânzător de țară nu s-a sinchisit, prin angajații cabinetului său, să îmi răspundă la o întrebare cu mai multe sub-puncte legat de situația industriei mineritului nostru. Tace mâlc precum Ghiță in păpușoi! Să vă fie rușine, domnule ministru! Nu vă las in pace până nu îmi răspundeți”, a arătat Focșa.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *