Parlamentarii AUR Constanța: „Facem FRONT COMUN pentru un SPITAL REGIONAL!”

Este asediu asupra Ministerului Sănătății în aceste zile. Ministrul Vlad Voiculescu, serios vizat de proteste în weekend, consideră că nu trebuie să demisioneze, întrucât nu este responsabil de situația precară a sistemului de Sănătate din țară. Între timp, gluma se îngroasă în teritoriu, mai ales în județul Constanța, județ ignorat în ultimii ani în privința spitalului regional. Potrivit lui Voiculescu, Constanța nu este din nou pe lista de priorități, aspect care poate duce la ruperea coaliției de guvernare. Luni, parlamentarii liberali constănțeni au luat foc, concomitent cu protestele SANITAS de la poarta Guvernului.

Liberalii constănțeni au făcut apel la un front comun în privința unui spital regional la Constanța și, în acest sens, a venit și un răspuns al parlamentarilor AUR. Astfel, parlamentarii partidului AUR Constanța își exprimă profunda indignare față de modul arogant în care domnul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, abordează problema sistemului de Sănătate din România. Aceștia au participat la protestele din weekend-ul trecut de la Ministerul Sănătății și insistă ca ministrul să respecte termenele impuse de președintele partidului, George Simion. De asemenea, parlamentarii AUR Constanța consideră că Vlad Voiculescu trebuie să demisioneze acum din funcție, mai ales după ultimele declarații, din care a reieșit că județul Constanța este din nou absent de pe lista de priorități a Ministerului Sănătății. Amintim că partidul AUR și-a exprimat intenția să renunțe la subvenția de la stat pentru partidele politice și să o utilizeze pentru construcția unui spital nou. Partidul AUR încă așteaptă răspunsul guvernamental pentru această propunere. De asemenea, parlamentarii AUR Constanța salută apelul de astăzi al altor parlamentari constănțeni pentru un front comun în privința unui Spital Regional la Constanța, care a fost o adevărată înșelăciune în ultimii ani pentru județul nostru.

Constanța este capitala estivală a României. Milioane de oameni vizitează, anual, litoralul românesc. Cu acest prilej, Spitalul Clinic Județean de Urgență Sfântul Apostol Andrei Constanța este complet depășit, mai ales că el nu face față nici în extrasezon! Clădirea SCJU datează de jumătate de secol și orice investiție este inutilă, întrucât vorbim de o clădire erodată. Astfel, un SPITAL REGIONAL la Constanța este o URGENȚĂ! În calitate de senator al Partidului AUR și reprezentant al județului Constanța, obligația mea este să reprezint interesele cetățenilor județului nostru și acesta este angajamentul meu: spital nou, la Constanța!”, a declarat senatorul AUR Constanța, Sorin Mateescu.

Constat că Guvernul tricicletă se ține numai de năzbâtii, de data aceasta unele de-a dreptul criminale. Nu mai vrem să fim arși de vii în spitale și vrem spitale noi! Mai mult, un spital nou este o urgență și o obligație în județul nostru! Vocile constănțenilor sunt ignorate de guvernele ultimilor ani și am ajuns la capătul răbdării, literalmente! În calitate de deputat al partidului AUR, datoria mea este să slujesc cetățenii și nu să îi ignor, așa cum aceștia au fost tratați în ultimii 31 de ani. Așadar: SPITAL NOU, LA CONSTANȚA!”, a completat și deputatul AUR Viorel Focșa.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *