Parcul Teatrului „Danovski” va fi îmbrăcat în mii de culori, la târgul „Constanța cu flori”

Se anunță un sfârșit de săptămână plin de culoare! Parcul din fața Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” va fi îmbrăcat în mii de flori, la Târgul „Constanța cu Flori”, organizat de Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului Public și Privat” (RAEDPP) Constanța. Evenimentul va avea loc în perioada 26 septembrie – 29 septembrie, în intervalul orar 11:00 – 19:00.

„Vom aduce laolaltă producători de flori din județ, producători de ghivece din ceramică, beton, fier și lemn, firme de amenajări peisagistice, firme care comercializează produse de îngrijire pentru flori și produse fito-sanitare”, au precizat organizatorii.

Printre miile de flori care vor îi încânta pe constănțeni cu miresmele și culorile lor, pe platoul din fața teatrului se numără crizantemele, mușcatele curgătoare, mușcatele zonale, clopoțeii, begoniile, ciclamele sau florile de piatră.

Producătorii alături de reprezentanți ai Regiei Naționale a Pădurilor – ROMSILVA – Direcția Silvică Constanța vor da sfaturi prețioase celor care doresc să cunoască tainele îngrijirii florilor. Târgul „Constanța cu flori” este organizat de Regia Autonomă „Exploatarea Domeniului Public și Privat”  în parteneriat cu Primăria Municipiului Constanța.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.