Spread the love

Un nou proiect de anvergură va fi demarat la sfârșitul lunii martie în Constanța, potrivit unui anunț de miercuri al municipalității. Astfel, parcul Dragoslavele va fi reconfigurat astfel încât să răspundă atât nevoilor copiilor, cât și tinerilor și adulților din cartierul Faleză Nord.

CITEȘTE ȘI:

Lucrările vor începe cu modernizarea infrastructurii și reabilitarea aleilor ce vor fi amenajate cu pavele care vor spori confortul locuitorilor. Imediat ce vor fi terminate aceste lucrări se va trece la montarea echipamentelor de joacă, distribuite pe 3 zone. Parcul va fi dotat, de asemenea, cu o zonă de fitness și cu două miniterenuri de sport: unul de fotbal și unul de baschet.

Potrivit municipalității, atât pe suprafața spațiilor de joacă, cât și pe cea a zonei de fitnes sau a terenurilor de sport vor fi turnate covoare de cauciuc reciclat, diferite în funcție de specificul fiecărui spațiu. Totodată, parcul va fi dotat cu mobilier urban pentru cei care se opresc să se odihnească. Vor fi amplasate bănci, coșuri de gunoi și o cișmea. Pentru că este vorba totuși de un parc, spațiul verde nu a fost ignorat. Astfel specialiștii în domeniu vor realiza și o reabilitare peisagistică. Vor fi plantate flori, arbuști ornamentali și gazon.

CITEȘTE ȘI:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *