Parcare rezidențială, cu peste 100 de locuri, amenajată în Mamaia Nord

O parcare rezidențială, cu peste 100 de locuri, a fost amenajată în Mamaia Nord. Amplasamentul a fost construit pe locul unui teren viran, pe o suprafața de peste 2400 de metri pătrați. Lucrările edilitare desfășurate de Primăria Municipiului Constanța au fost cuprinse în programul de investiții. Au fost create 104 de noi locuri de parcare, dintre care 4 sunt rezervate persoanelor cu dizabilități.

Potrivit municipalității, în etapa premergătoare asfaltării au fost executate lucrări de excavare și compactare pentru a consolida suprafața destinată staționării autovehiculelor. Ulterior, s-a intervenit  cu echipamente pentru trasarea locurilor de parcare.

Amenajarea platformei carosabile s-a realizat cu respectarea normelor de protecției a mediului, fiind instalat un separator de hidrocarburi care are rolul de de a reține carburanții din apele uzate. Primăria Municipiului Constanța continuă să construiască noi locuri de parcare în zonele rezidențiale prin identificarea și amenajarea potrivită a locurilor virane.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *