Spread the love

Primăria Municipiului Constanța, împreună cu Instituția Prefectului județul Constanța și Comandamentul Flotei îi invită pe constănțeni la manifestările prilejuite de Ziua Națională a României.

Ca în fiecare an, evenimentele vor începe la ora 08:30 cu depuneri de coroane la Monumentului Eroilor din Primul Război Mondial din Cimitirul Central. Urmează apoi, începând cu ora 10:30, o paradă a forțelor armate. Defilarea cu tehnică specializată și plutoane de militari va avea loc pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, în fața Casei de Cultură a Sindicatelor. De la ora 12:00, participanții vor avea ocazia să admire o expoziție de tehnică militară și armament, iar de la ora 17:30, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu va avea loc retragerea cu torțe a militarilor.

Primăria Municipiului Constanța va oferi celor prezenți la eveniment stegulețe tricolore și baloane.

Tot duminică, 1 decembrie 2019, Primăria Municipiului Constanța, prin Direcția Generală de Asistență Socială , îi invită pe constănțeni, începând cu ora 11:00, la o porție de iahnie cu cârnați și la un spectacol susținut de artiști îndrăgiți. 

Cazanele vor fierbe și grătarele vor sfârâi în mai multe locații din Constanța:

•        Parcul Tomis II;

•        Piațeta Badea Cârțan – Pavilionul Pensionarilor;

•        Zona CET –Pavilionul Pensionarilor;

•        Parcul de la Gară;

•        Piațeta Far;

„Cei care țin post nu trebuie să își facă griji, pentru că există meniu de post, precum și meniu pentru musulmani”, au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.

CITEȘTE ȘI:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *