PANICĂ în Ministerul Sănătății: șeful Corpului de Control are coronavirus. Depistat la CONSTANȚA!

Ministerul Sănătății confirmă sâmbătă faptul că directorul Direcției Control și Integritate din cadrul Ministerului Sănătății, Constantin Dina, a fost depistat pozitiv la testul COVID-19. Acesta se află internat în Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța. Potrivit ministerului, în acest caz s-a început ancheta epidemiologică pentru stabilirea contacților direcți. Mai mult, în cadrul Ministerului Sănătății vor fi luate măsuri de dezinfecție.

Familia lui Constantin Dina este în izolare.

În această dimineață, ministrului Sănătății, Nelu Tătaru, i-au fost prelevate probe pentru un test rapid COVID-19. Primul rezultat este negativ.

„Dimineață am făcut testul. Am un rezultat negativ (la testul rapid – n.r.) pe care îl voi corobora cu testul molecular. Eu mi-am făcut mereu teste după ce am venit din focare. Toate au fost negative”, a transmis Nelu Tătaru.

Constantin Dina, fost director general al DSP Constanța, urma să fie numit Secretar General în Ministerul Sănătății, în locul Georgetei Bumbac, care și-a dat demisia în același timp cu ministrul Victor Costache.

CITEȘTE ȘI:

Consiliul Local Constanța, rămas fără Spitalul de Boli Infecțioase. Nelu Tătaru: „TOATE spitalele din subordinea autorităților locale trec în ADMINISTRAREA Ministerului Sănătății!”

CORONAVIRUS ROMÂNIA: 3.613 cazuri confirmate

CORONAVIRUS: Numărul DECESELOR a ajuns, la nivel național, la 141!

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

One thought on “PANICĂ în Ministerul Sănătății: șeful Corpului de Control are coronavirus. Depistat la CONSTANȚA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *