PANICĂ în HoReCa: patronii se tem că Guvernul îi va ÎNCHIDE din nou

Incertitudine în domeniul HoReCa: după ce au avut pierderi record din cauza pandemiei, patronii din domeniu se tem că problemele nu sunt nici pe departe de a se fi sfârșit.

Restaurantele se vor închide dacă depăşim numărul de infectări cu virusul SARS-CoV-2. În Europa, situația nu este deloc roz: Guvernul britanic va închide restaurantele din anumite zone minim două săptămâni. În alte ţări din Europa, localurile nu se închid definitiv, ci doar la ora 22.

În România, se poate sta cu prietenii la masă până la miezul nopţii. Deși nu există nici un studiu care să facă vinovate restaurantele de înmulțirea infecțiilor, când Direcția pentru Situaţii de Urgenţă hotărăşte, HoReCa execută.

La o lună de când românii pot mânca în interiorul restaurantelor, acestea riscă să se închidă din nou. În august, România era singura ţară din Europa cu restaurantele închise în interior. Numărul în creştere al infectărilor cu Covid dă palpitaţii antreprenorilor din Capitală. În curând, localurile se pot închide şi aici. Măcar pe sectoare, speră ei. Deja în Petroşani, Bacău, Arad, lacătul s-a pus pe restaurante.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *