Spread the love

Partidul Mișcarea Populară Constanța, prin președintele Claudiu-Iorga Palaz, a depus la Consiliul Județean proiectul de hotărâre privind modificarea și completarea Hotărârii Consiliului Județean Constanța nr. 274/30.10.2017 privind aprobarea Normelor procedurale interne privind achiziția directă de produse, servicii și lucrări.

Potrivit lui Palaz, proiectul vine ca urmare a faptului că este necesară transparența în relația contractor – beneficiar în ceea ce privește achiziția publică.

„Ne dorim în acest sens ca cei care vor avea relații contractuale cu Consiliul Județean Constanța să fie onești și să dea dovadă de seriozitate, în sensul derulării în mod corect a contractelor cu autoritatea și finalizării lucrărilor de bună calitate în termenii stabiliți. Situațiile în care firmele nu își îndeplinesc obligațiile contractuale cu Consiliul Județean Constanța vor fi aduse în atenția publică, astfel încât acestea, pe viitor, să-și remedieze modul de abordare”, a invocat Palaz.

Modificările propuse:

 

„Cum a fost până acum: firma X nu își face lucrarea, întârzie sau face o lucrare de proastă calitate și eu nu pot să îi fac nimic! A doua oară vine iar la licitație! Lucrează prost și ne chinuim cu el, chiar dacă într-un final termină lucrarea, mie nu mi se pare corect să ieșim din termenul de contract și noi să plătim niște bani pe proiect înapoi că nu a fost terminat la timp și eu să îl las în pace! Așa că propun un certificat de constatare de proastă purtare pe care să îl fac public și cetățeanul să vadă apoi dacă e escroc, dă țeapă sau nu! Al doilea lucru pe care vreau să-l fac: ai tras țeapă statului, nu mai ai ce să cauți la licitație!”, a completat Claudiu Palaz, pentru TOMIS NEWS.

CITEȘTE ȘI:

Licitație reluată pentru restaurarea cetății Capidava. Palaz: „Dacă vom pierde banii, îi voi chema în garanție pe reprezentanții ministerului Culturii și vor răspunde pentru sumele pierdute!”

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *