Spread the love

Vicepreședintele Consiliului Județean Constanța, Claudiu-Iorga Palaz, anunță că va depune în cadrul ședinței din această lună un proiect de hotărâre prin care va solicita demararea procedurilor de cedare a celor 20% din acțiunile Aeroportului Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța, deținute de Consiliul Județean Constanța, în favoarea Statului Român, prin Ministerul Transporturilor.

În contextul geopolitic actual, PMP Constanța consideră că cedarea în favoarea Statului Român a celor 20% din acțiunile pe care le deține Consiliul Județean Constanța din Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța, este oportună. Preluarea acestor acțiuni de către CJC, considerăm că s-a făcut fără o analiză economică și impact strategic pentru județul Constanța, și pur și simplu din interese personale și orgolii”, a spus Palaz.

Prin această acțiune de cedare a tuturor acțiunilor, care are sorți mari de izbândă, întrucât PMP este parte componentă a majorității din Consiliul Județean, milionarul Gabriel Comănescu primește o palmă. Comănescu are interese de mai mult timp la aeroportul Mihail Kogălniceanu, pe care Palaz și le-a propus să i le reteze.

„S-a încercat la un moment dat preluarea lor, dar nu s-a realizat. Trebuie să fie cedate, pentru că un privat într-o societate, cu importanța pe care o are aeroportul acum, oricând poate să creeze probleme în ceea ce privește administrarea. Actuala conducere a CJC nu este interesată de nici un fel de joc pentru interese private, ne interesează doar ca instituțiile statului să funcționeze! Sunt convins că statul știe mai bine să administreze o instituție decât o autoritate locală”, a spus Palaz, pentru TOMIS NEWS.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *