Palaz: „Vârfurile politicii românești nu au curaj să spună că sunt condiții pentru Unirea cu Moldova. Istoria îi va taxa”

Președintele PMP Constanța și candidat al partidului pentru Senatul României, Claudiu Palaz, a organizat joi o conferință de presă. Printre altele, Palaz a vorbit despre alegerile prezidențiale din Republica Moldova și s-a arătat dezamăgit de vârfurile politicii românești, care nu au sesizat faptul că s-a crăpat ușa către unirea cu Basarabia.

„Sunt dezamăgit de faptul că ceilalți oficiali români, vârfurile politice românești, s-au rezumat doar să o felicite pe Maia Sandu și nu am auzit faptul că s-a „crăpat” ușa către unirea cu Moldova. Dovedesc încă o dată că nu au curaj să se exprime sau nici măcar nu gândesc, ceea ce e și mai grav. Istoria probabil îi va taxa. Nu vor să își asume că sunt condiții pentru unirea cu Moldova. Singurul politician care s-a exprimat deschis a fost președintele Traian Băsescu și asta este de notorietate. M-aș fi așteptat la Iohannis și Orban să spună deschis – ne bucurăm că s-a creat un drum către unire”, a spus Claudiu Palaz.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!
  •  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *