Spread the love

Vicepreședintele Consiliului Județean Constanța, Claudiu-Iorga Palaz, trage un semnal de alarmă către Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Constanța cu privire la numărul mare de români din diaspora reveniți în țară în ultima perioadă, inclusiv în județul nostru.

Este foarte clar faptul că este greu de monitorizat unde au ajuns exact cei 40.000 de români veniți din Italia, mulți dintre ei ducându-se în localități mici sau în zonele rurale.

În acest context, Palaz invocă o mobilizare a primarilor, fără de care s-ar… pierde controlul.

„Comandamentul (comitet sau cum vreți voi) județean trebuie de urgență să dispună o evidență a persoanelor care s-au întors în țară în ultimele zile pe fiecare localitate pt a fi monitorizați! Acest lucru îl poate face prin structurile MAI (șefii de post din comune) și prin primari! Fără o evidență clare este HAOS!!!! Se va pierde „izvorul virusului” din localitate și nu veți mai avea control!!!!! P.s 1) sper să lăsați orgoliile politice și să acționați pt cetățeni! P.s 2) DECIZIILE SE IAU PT CETĂȚENI NU PT VOTURI!!!! Vă doresc sănătate să puteți fi trași la răspundere dacă nu acționați PROFESIONIST!”, a transmis Claudiu Palaz.

CITEȘTE ȘI:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *