Palaz și-a revenit din supărare și insistă la Țuțuianu: „Ședință extraordinară pentru organizarea Festivalului Mamaia!”

Tensiuni mari, miercuri, în ședința Consiliului Județean Constanța, în cadrul căreia au picat la vot mai multe proiecte importante. Nervii s-au întins la maximum și toate grupurile grupurile s-au susținut și s-au boicotat reciproc în mai multe ipostaze, ieșind, în final, un circ de proporții.

CITEȘTE ȘI:

Spre finalul ședinței, vicepreședintele CJC, Claudiu-Iorga Palaz, convins de mersul treburilor, a decis să nu pună pe ordinea de zi proiectul de hotărâre privind organizarea ediției 2019 a Festivalului de Muzică Ușoară Mamaia. De asemenea, Palaz s-a adresat organizatorilor, care erau în sală și le-a cerut scuze pentru că, în contextul actual, nu mai este timp pentru punerea pe picioare a festivalului.

Între timp, Palaz s-a scuturat de nervi și, joi, a luat-o de la capăt. Astfel, Palaz a anunțat că a depus astăzi un proiect de hotărâre în vederea organizării „Festivalului Național de Muzică Ușoară Mamaia 2019”.

„Azi, am cerut președintelui CJC, convocarea de urgență a unei ședințe extraordinare a CJC, prin care să se aprobe organizarea Festivalului Național de Muzică Ușoară Mamaia 2019. Consider că este nevoie de acest festival care a devenit o tradiție în trecut, dar din păcate acesta a fost <aruncat la coș> de către fosta conducere a CJC.  Acum avem șansa să reluăm această tradiție!” a declarat Claudiu Palaz.

scrisoare palaz tutuianu
DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.