Palaz și-a depus candidatura pentru Primărie, cu sloganul „Un PROFESIONIST pentru Constanța”

Președintele PMP Constanța și vicepreședinte al Consiliului Județean Constanța, Claudiu-Iorga Palaz, a depus duminică, de la ora 12:00, dosarul de candidatură și listele de susținători pentru funcția de primar al municipiului.

„Mi-am depus astăzi candidatura pentru funcția de primar al Municipiului Constanța, având cele mai bune gânduri și încredere atât în ceea ce știu că pot realiza prin prisma acestei funcții, cât și în dorința și implicarea constănțenilor care vor cu adevărat dezvoltarea Constanței. În această luptă electorală mă bazez pe votul celor care vor la conducerea Primăriei Constanța un profesionist, un om de administrație și nu o persoană care să facă politică din fotoliul de edil. Asta este cea mai importantă promisiune pe care le-o pot face constănțenilor: vor avea un primar profesionist!”, a declarat Claudiu Palaz.

palaz2

Pentru candidatura lui Palaz la municipiu, PMP-iștii au strâns 1.700 de semnături.

Pentru Primăria Municipiului Constanța, se vor duela primarul în funcție Decebal Făgădău (PSD); Vergil Chițac (PNL), Stelian Ion (Alianța USR – PLUS), Anton Traian-Antoniadis (Uniunea Elenă din România), Mircea Titus Dobre (PRO România), Horia Constantinescu (PPU – SL), Tudorel Chesoi (Alianța Național Țărănistă), Corina Martin (PER), Andrei Popescu (independent), Nicoleta Ploscaru (independent), Constantin Frățilă (LORD), Mohammad Murad (independent), Mihai Șurghie (independent) și dr. Reșit Ayla (independent).

Până în prezent, Horia Constantinescu și Claudiu Palaz și-au înregistrat candidaturile la Autoritatea Electorală – Biroul Județean Constanța.

Alegerile locale din acest an vor avea loc pe 27 septembrie.

PE ACELAȘI SUBIECT:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *