Palaz se urcă pe prefectul Albu: „Este inadmisibil ca un cetățean român să vândă sirienilor baza de antrenament a trupelor NATO”

Președintele Partidului Mișcarea Populară, Claudiu-Iorga Palaz, a depus, miercuri, la Instituția Prefectului un memoriu prin care solicită să fie analizată și să se demareze procedura de anulare a titlului de proprietate nr. 7538/25.08.2010, pentru suprafața de 24.1 ha, și a titlului de proprietate 7539/24.08.2010, pentru suprafața de 25 ha,  a numitului Albu Ilie.

CITEȘTE ȘI:

Palaz îl fugărește pe Albu: „Este ilegal ca reprezentantul Guvernului în teritoriu să facă parte dintr-un partid politic”

Potrivit PMP Constanța, motivul acestei solicitări vine pe fondul informațiilor apărute în mass-media, precum că numitul Albu Ilie a vândut terenul împroprietărit unor apropiați ai clanului Bashar Al-Assad, cu suma de aproximativ 1.000.000 Euro, în condițiile în care acesta fusese împroprietărit în poligonul Armatei Române, practic pe locația bazei de antrenament al trupelor NATO.

„În memoriul depus am solicitat ca pentru corectitudine, analiza acestei împroprietăriri să nu fie făcută de către cea care a participat la această operațiune, și anume Mitițescu Ștefania, care la data prezentei este angajat al Instituției Prefectului. În finalul memoriului i-am urat curaj domnului Prefect, ținând seama că va avea nevoie de acest lucru, deoarece cel care a vândut terenul sirienilor este socrul procurorului Ștefan Valentin. Este inadmisibil ca un cetățean român, care are legături de rudenie la un astfel de nivel și care nu este străin de situația geopolitico-strategică a României, să vândă baza de antrenament a trupelor NATO, sirienilor!”, precizează Claudiu Palaz.

CITEȘTE ȘI: 

Palaz, către prefectul Albu: „Nu mai susțineți incompetenții!”

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.