Palaz se revanșează pe ALDE și îl anunță pe Gerea: „Consiliul Județean Constanța va funcționa cu un singur vicepreședinte!” Liberalii sunt de acord: „Asta este soluția!”

Partidul Mișcarea Populară Constanța, prin președintele Claudiu-Iorga Palaz, anunță marți că „în spatele mișcărilor ALDE privind încetarea mandatului vicepreședintelui Consiliului Județean (Daniel Learciu – n.r.) este deputatul Andrei Gerea”. Prin urmare, PMP Constanța nu va susține demersurile viitoare ale ALDE pentru funcția de vicepreședinte, ceea ce înseamnă că instituția va rămâne doar cu… Claudiu Palaz.

„Considerăm că nu facem altceva decât să ne delimităm de un drum pe care Andrei Gerea a ținut să îl arate de la bun început, și anume că ALDE are propria ”foaie de parcurs” și nicidecum pe cea a constănțenilor, de multe ori blocând proiecte inițiate de Mișcarea Populară, proiecte care erau în favoarea cetățenilor, dând directive reprezentanților ALDE din cadrul Consiliului Județean Constanța, să „trântească” proiectele lui Palaz!”, susțin reprezentanții PMP Constanța.

CITEȘTE ȘI:

Exclus din ALDE și rămas fără funcție la CJC, Learciu își continuă politica: plictisește pe toată lumea! „Valorile statutare, legale, morale și principiile liberale au fost în mod brutal călcate în picioare de către oameni cu interese obscure”

„Dacă PNL votează pentru, eu mă opun și propunerea nu trece!”

Pe de altă parte, situația se complică administrativ vorbind, întrucât Palaz anunță că nu va susține demersurile pentru al doilea vicepreședinte și că își poate asuma munca a doi oameni.

„Nu spune nicăieri la lege că trebuie să fie al doilea vicepreședinte! Nu este o obligativitate, iar poziția mea este că CJC poate să funcționeze foarte bine cu un președinte și cu un vicepreședinte! Până acum, de altfel, așa a și funcționat și nu mă refer doar la perioada până în 2016, și după 2016 a fost la fel, pentru că celălalt (Learciu – n.r.) nu prea venea pe la muncă! Administrativ, nu este nici un blocaj, eu am putere de muncă și sunt în stare să mergem mai departe! (…) Nu au ce să facă (ALDE – n.r.) Este paritate în CJC, nu au cum să treacă. Dacă PNL va vota să treacă, iar eu nu susțin, vicepreședintele nu trece!”, a spus Palaz, pentru TOMIS NEWS.

Nici liberalii nu susțin ALDE! Liberal-democrații dispar de pe scena administrației locale

Din perspectiva opoziției, consilierii județeni liberali, ca o premieră, sunt pe aceeași linie cu cei de la PMP și nu vor susține eventuala propunere a ALDE, așa cum ne-a precizat liderul de grup Marian Iordache.

„Noi nu ne amestecăm cu ALDE, din punctul meu de vedere nu o să votăm pentru următoarea propunere a ALDE! Consider că aceasta este soluția! (un singur vicepreședinte – n.r.)”, a spus Marian Iordache, pentru TOMIS NEWS.

Prin poziționarea liberalilor constănțeni, practic ALDE dispare de la butoanele administrației constănțene.

CITEȘTE ȘI:

Learciu a fost DAT AFARĂ din ALDE și și-a PIERDUT funcția de vicepreședinte al CJC! Palaz: „La muncă nu bem cafele!” Gerea: „Nu și-a plătit cotizația de mai bine de jumătate de an. Căutăm înlocuitor”

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *