Palaz se implică și în problema cimitirelor din municipiul Constanța. „Sunt numeroase nemulțumiri venite din partea cetățenilor”

Ca urmare a discuțiilor purtate cu reprezentanți ai presei la conferința organizată de Partidul Mișcarea Populară în data de 14 decembrie a.c., președintele PMP Constanța, Claudiu-Iorga Palaz, a înaintat marți o adresă către Primăria Constanța prin care solicită comunicarea listei cu operatorii economici care desfășoară activități privind întreținerea și funcționarea cimitirelor de pe raza municipiului, precum și contractele încheiate între aceștia și Primărie.

Principalele probleme semnalate de presă în conferința amintită constau în starea deplorabilă în care se găsesc cimitirele constănțene, precum și taxele mari percepute de către aceste societăți.

Am depus această solicitare pentru a soluționa problemele ridicate de reprezentanții mass-media, ca urmare a numeroaselor nemulțumiri venite din partea cetățenilor, privind modul în care sunt administrate în prezent cimitirele din orașul nostru”, a precizat Claudiu-Iorga Palaz.

Doc 1912

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.