Palaz ridică steagul alb la Florin Gheorghe: „Trebuie să lăsăm deoparte problemele personale, este necesară reabilitarea clădirilor din peninsulă!”

Președintele PMP Constanța, Claudiu-Iorga Palaz, a organizat, luni, conferință de presă, în cadrul căreia a exprimat poziția organizației locale față de unele proiecte de hotărare de pe ordinea de zi a sedinței Consiliul Local Constanța, care va avea loc joi.

Palaz a început surprinzător, arătând faptul că este dispus să îngroape securea războiului cu Florin Gheorghe, directorul Regiei Autonome de Exploatare a Domeniului Public şi Privat Constanţa (RAEDPP).

Zilele trecute, Florin Gheorghe s-a trezit în comisiile de specialitate că Primăria nu îl susține pentru alocarea a 3,5 milioane lei, necesare reabilitării a 16 clădiri deținute de Regie în zona peninsulară.

Luni, Palaz a anunțat că susține acordarea acestor bani, în caz contrar consilierii locali municipali ai PMP se vor abține la vot! Surpriza vine pe fondul certurilor cunoscute dintre Claudiu Palaz și Florin Gheorghe din ultimii ani.

„În ședința de comisie, colegii noștri au propus alocarea de 3,5 milioane lei, pentru reabilitarea unor clădiri din peninsulă. S-a intrat în comisie, cu aviz pozitiv, pentru aceste alocări, cu toate acestea, nu se află pe ordinea de zi! Trecând peste anumite discuții din spațiul public dintre Florin Gheorghe și mine, reabilitarea clădirilor din peninsulă chiar este o problemă a constănțenilor. Trebuie să lăsăm problemele personale și să mergem mai departe! Cred că aceste sume de 3,5 milioane trebuia alocate, să fie așa cum este în București, Cluj sau în alte zone. Nu înțelegem de ce acest lucru și chiar vom propune în consiliu suplimentarea pe ordinea de zi cu acest punct de vedere. În condițiile actuale, colegii mei doresc să se abțină la acest proiect de hotărâre. (…) RAEDPP vine cu propuneri fără să țină cont de buget? Nu cred așa ceva! Propunerea noastră este de alocare a acestor sume”, a spus Claudiu Palaz.

CITEȘTE ȘI:

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *