Palaz, pregătit să îi primească pe foștii PDL-iști din PNL: „M-au sunat înainte de alegeri și mi-au spus că votează PMP, nu partidul lor”!

Imediat după aflarea rezultatelor alegerilor, s-a dat drumul la speculații. Una dintre cele mai interesante face referire la rândurile destul de îngroșate de dezamăgiți din PNL. De altfel, este și explicabil: dezastrul electoral și interimatul unei persoane necredibile, incertitudinea privind viitorul și lipsa unei coeziuni concrete îi determină pe mulți liberali să își reconsidere prioritățile. Astfel, foștii PDL-iști, dezamăgiți de traiectoria PNL, ar putea vira spre PMP, pe care Traian Băsescu abia îi așteaptă, chiar înainte de alegeri le-a lansat acestora câteva mesaje.

Scenariul se confirmă și la Constanța. Președintele formațiunii locale a PMP, Claudiu-Iorga Palaz, ne-a precizat că mai mulți liberali din județ l-au contactat chiar înainte de alegeri.

„Da, se confirmă! Am semnale din teritoriu și de la foști colegi de la fostul PDL, actuali liberali, care m-au sunat și mi-au spus că au votat cu PMP chiar dinainte de alegeri! Sunt deschis pentru venirea dumnealor, bine… asta nu înseamnă că deschidem larg ușile și nu ținem seama de nimic, mergem pe aceleași criterii pe care le-am stabilit cu colegii mei privind aderarea la PMP, dar doresc să îmi întăresc echipa și în localitățile unde vor veni cu plus mă voi baza pe cei de la PDL dacă se vor declara dispuși și vor face un pas către PMP. M-au sunat și zilele acestea, mai ales după circul creat și scorul slab obținut (de PNL – n.r.) la Constanța. Toată lumea se aștepta să își conserve voturile și am înțeles că au fost discuții, s-au cerut demisiile celor care au coordonat în perioada aceasta organizația Constanța, dar au spus că solicitările lor au rămas fără semnal și că actuala conducere le-a spus „nici nu se discută de așa ceva”. De la municipiu nu am fost contactat, numai din județ!”, a spus Claudiu Palaz, pentru TOMIS NEWS.

DISTRIBUIE ARTICOLUL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.