Spread the love

În iunie 2004, Primăria Constanţa a atribuit, pe o perioadă de 15 ani, firmei SC Seaview Media SRL, care este controlată de Ionuţ Barbu, contractul pentru activitatea de reclamă și publicitate desfășurată pe domeniul public și privat al municipiului.

CITEȘTE ȘI:

Obiectul contractului încheiat între fostul primar, Radu Mazăre și Alina Iacovici, unic acționar atunci la Seaview, îl reprezenta realizarea activității de afișaj, reclamă și publicitate pe domeniul public. Contractul a expirat pe 2 iulie, însă activitatea de afișaj continuă nestingherită. Mai mult, orașul este plin de panouri cu diverși politicieni, în speță aspiranți la Primăria Constanța.

L-am întrebat pe Claudiu Palaz, președintele PMP Constanța, de ce nu profită și el de o astfel de… oportunitate, iar acesta precizat faptul că, dacă ar putea, ar demola panourile… mâine!

„Părerea mea este că sunt nelegal amplasate, pentru că a expirat contractul. Am vorbit cu domnul primar (Decebal Făgădău – n.r.) și am înțeles că analizează chestiunea. La felul în care sunt amplasate, încurcă vizibilitatea în circulație. Nu vreau să mă gândesc dacă Seaview Media încasează bani pentru reclamele puse acum, asta ar trebui să fie problema autorităților statului: Ministerul Finanțelor, Secția de Investigare a Criminalității Economice a MAI… Eu dacă ajung primar, mâine le dau jos pe toate și îmi asum ceea ce am spus!”, a spus Claudiu Palaz, pentru TOMIS NEWS.

CITEȘTE ȘI:

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *